Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

FOTO Lucrările la DJ282 Iaşi – Botoşani sunt aproape de final

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, efectuat, vineri, o vizită de lucru pe şantierul DJ282 Iaşi – Botoşani. Domnia sa a discutat cu fiecare dintre primarii celor patru comune (Ţigănaşi, Şipote, Vlădeni, Plugari) care se află pe acest traseu şi constructorii drumului pentru a afla cu ce probleme se confruntă. Concluzia generală a fost că drumul se prezintă în condiţii foarte bune, nemaifiind lucrări majore care trebuie abordate.

Am discutat cu fiecare primar al comunelor aflate pe traseu, precum şi cu reprezentanţii firmelor care realizează lucrarea, şi nu sunt probleme. A fost un proiect greu, cu multe piedici, dar am reuşit să trecem peste toate şi să realizăm cel mai frumos drum din Judeţul Iaşi. În prezent lucrarea a ajuns la 85% din total, dar nu mai sunt lucrări majore de realizat. Vom finaliza toată lucrarea în aproximativ două luni”, a declarat Adomniţei.

Asocierea SC Eky-Sam SRL Târgu Frumos, SC Transporturi Auto SRL Botoșani și SC Enviro Construct SRL Iași a câștigat licitația de execuție a lucrărilor la DJ282 Iași – Botoșani.

Valoarea contractului este de 48,3 milioane de lei. Asocierea trebuie să refacă 42,8 kilometri de drum dintre cele două judeţe, dar şi șapte poduri. Lucrările trebuie finalizate până pe 8 ianuarie 2015.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Lucrările la DJ282 Iaşi – Botoşani sunt aproape de final | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*