Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Femeie căutată de poliţişti după ce a fost condamnată la închisoare pentru că şi-a bătut şi înfometat propriul copil

O femeie de 35 de ani din localitatea vasluiană Codăeşti este dată în urmărire de poliţiştii ieşeni. Elena Perju se sustrage de la executarea pedepsei de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, pedeapsă la care a fost condamnată de Tribunalul Iași prin mandatul penal emis la data de 01 iulie 2014.

Pe parcursul unei lungi perioade de timp, prin folosirea de violențe în mod repetat exercitate asupra copilului  propriu, născut în anul 2008, prin neasigurarea hranei corespunzătoare, a îmbrăcăminții, dar și prin lipsa de intervenție la momentul în care minorul era agresat de concubinul său, a pus în pericol grav dezvoltarea fizică și intelectuală a copilului. Atitudinea pasivă a condus la un atac din partea concubinului asupra minorului, soldat cu decesul acestuia. (faptă petrecută în cursul anului 2013, în comuna Bălțați, jud. Iași)”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

Din datele obținute până în prezent de polițiști, Elena Perju s-ar afla pe raza județului Iași și desfășoară activități  de îngrijire bătrâni, la domiciliul acestora. În cazul în care ați văzut-o, anuntați de urgență Poliția la 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*