Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Prefectul de Iaşi prins băut la volan

Foto: Buna ziua iasi

A vrut să ajungă cu orice preț la un meci de fotbal, dar s-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni. Este vorba despre unul dintre cei mai importanți oameni din Iași, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Romeo Olteanu, care s-a urcat băut la volan, a gonit pe străzi cu mașina instituției și a fost implicat într-un accident în lanț, scrie Esttv.

Mare microbist, Olteanu se îndrepta duminică seară spre Stadionul “Emil Alexandrescu” pentru a asista la partida dintre CSMS Iaşi si Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a treia a Ligii I la fotbal. La un moment dat, pe strada Sărăriei, mașina condusă de prefect a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care nu s-a asigurat la ieșirea de pe o stradă secundară. Potrivit martorilor, prefectul circula cu viteză. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

La testarea cu aparatul etilotest, făcută departe de ochii presei, polițiștii au descoperit că prefectul avea o alcoolemie de 0.32 la mie în aerul expirat. Acesta se afla în misiune oficială când a fost surprins băut la volan. Prefectul s-a ales cu o amendă de 810 lei şi cu permisul suspendat pe o perioada de trei luni. Celălalt șofer, a fost amendat cu 540 lei si s-a ales cu carnetul suspendat o lună.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*