Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Un inspector ITM, lăutar pe bani negri la nunţi. Bărbatul a intrat în vizorul ANI

Un inspector ITM îşi rotunjeşte veniturile cântând la nunţi. Culmea, bărbatul a intrat de câţiva ani în vizorul celor de la Agenţia Naţională de Integritate. El ce a fost descoperit cântând la nunţi sub un nume inventat şi fără să-şi declare veniturile.

Ioan Chelariu, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi, care are ca sarcini de serviciu controalele privind munca „la negru”, încalcă tocmai regulile pe care le aplică în cazul firmelor ce-i intră în vizor. De mai mulţi ani, Chelariu, care a intrat în vizorul ANI, câştigă bani frumoşi, cântând la nunţi sub un nume inventat, însă sumele nu sunt niciodată declarate oficial, scrie adevarul.ro.

Inspectorul Ioan Chelariu se prezintă în faţa nuntaşilor sau mirilor cu numele de Ionuţ Chelaru. Funcţionarul este solist, are trupa sa şi pe site-urile dedicate nunţilor este foarte bine cotat. Inspectorul lăutar nu are firmă pe numele său şi potrivit unor mărturii obţinute de „Adevărul” nici nu ar da chitanţă celor care îl angajează să le cânte la nuntă.

Potrivit site-urilor dedicate nunţilor, cea mai veche înregistrare despre lăutarul Ionuţ Chelaru datează din 2009. În paralel, cea mai veche informaţie despre inspectorul Ioan Chelariu, de pe site-ul oficial al ITM Iaşi, este din acelaşi an.

Pe YouTube pot fi vizionate, de asemenea, mai multe filmuleţe cu inspectorul ieşean în rol de cântăreţ. Cu toate acestea, în declaraţiile de avere al inspectorului nu sunt trecute venituri obţinute din surse independente.

Bărbatul a intrat de câţiva ani în vizorul celor de la Agenţia Naţională de Integritate.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*