Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Un preot din Iaşi, acuzat că a hărţuit sexual mai multe fete

Acuzaţii extrem de grave la adresa unui preot din Iaşi. Credincioşii îl acuză că a pipăit mai multe adolescente, în biserică, în timpul spovedaniei, potrivit bzi.ro. Revoltaţi, 100 de oameni s-au strâns în faţa lăcaşului de cult, în semn de protest, apoi l-au reclamat pe preot la poliţie.

Revolta in randul enoriasilor din satul Badeni, orasul Harlau, judetul Iasi. Aproape 100 de persoane s-au strans, duminică, in fata Bisericii din sat, in semn de revolta fata de preotul Doru Cozma. Localnicii il acuza ca, in timpul spovedaniei, atingea fete minore, iar intrebarile pe care le punea erau mult prea intime. Parintii copilelor care s-au plans ca au fost mangaiate pe sani si fund au depus plangere si la politie si au inceput sa-si duca fetele la psiholog.

Oamenii stiau situatia de cateva saptamani, insa se temeau sa il reclame pe preot, pentru ca, sustin ei, au fost amenintati. Nu au mai suportat sa priveasca tristetea din ochii adolescentelor si au decis sa ceara public ca fata bisericeasca sa fie cercetata.

Doru Cozma este de cateva zile in concediu, astfel ca nu a fost, inca, audiat.

Sursa: RomanitaTv

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*