Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Jaf la păcănele: Un bărbat a fost condamant la patru ani de închisoare

Petru Chiriac se află în prezent în penitenciar, unde execută o altă pedeapsă privativă de libertate.

Bărbatul condamnat a furat din mâna operatoarei cei 300 de euro pierduţi la aparate, folosind un şiretlic.
Un bărbat de 36 de ani din Iaşi a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare după ce a fost acuzat de tâlhărie. Petru Chiriac se află în prezent în penitenciar, unde execută o altă pedeapsă privativă de libertate.

Potrivit rechi­zitoriului, acesta a comis fapta pentru care a fost condamnat recent în noaptea de 23 spre 24 martie, atunci când se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc din cartierul Nicolina. Procurorii notează că, pe parcursul serii, Chirica a cerut vânzătoarei să îi schimbe 300 de euro, pe care i-a folosit pentru a juca la aparatele mecanice. În jurul orei 1.30, rămas fără bani, Chiriac i-a reproşat operatoarei că el i-ar fi dat spre schimbare 400 de euro, iar operatoarea i-a dat lei doar pentru 300 de euro.

Pentru a-i demonstra contrariul, femeia a scos din sertar toate bancnotele primite de la Chiriac, şi i le-a arătat. În acel mo­ment, bărbatul a smuls banii din mâinile vânzătoarei şi a fugit, lovind-o pe aceasta în mo­mentul în care fata a vrut să-l oprească. Femeia a apăsat apoi butonul de panică şi, încă înainte de a se face ziuă, Petru Chiriac a fost identificat de poliţişti şi reţinut. Sentinţa de ieri nu este definitivă.
Sursa: Romana tv

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*