Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

La 15 ani, cercetat pentru tâlhărie

Un tânăr de 15 ani din municipiul Bucureşti a fost prins de poliţişti după ce a tâlhărit mai multe persoane, la Iaşi. Pe 18 aprilie, poli ţiştii din cadrul  Poliţiei  Municipiului   Iaşi au fost sesizaţi   de către Vasilica G., de 65 ani, din municipiul Focşani, despre faptul că în ziua de  în timp ce se deplasa pe un bulevard din municipiul Iaşi, un tânăr necunoscut a deposedat-o, prin smulgere de un lanţ de aur ce îl purta la gât, în valoare de 2700 lei.

De asemenea, la data de 20 mai 2014, în jurul orelor 18.00,  poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi de către Lenuţa B., de 53 ani, din municipiul Iaşi cu privire la o situaţie similară,  prejudiciul fiind de 400 lei.

În urma sesizărilor primite, poliţiştii au declanşat de îndată verificările şi investigaţiile, iar joi a fost identificat bănuitul de comiterea celor două fapte de tâlhărie : Florin A., de 15 ani, din municipiul Bucureşti.
Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii celor două infracţiuni, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchet.
Poliţiştii recomandă cetăţenilor , în special femeilor, bătrânilor şi copiilor să nu poarte bunuri de valoare asupra lor (bijuterii, telefoane mobile), pentru a evita să devină ţinte ale infractorilor.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*