Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

14 şoferi lăsaţi fără permis şi peste 100 de amenzi date în urma unei razii

Miercuri, între orele 10.00 – 13.00 şi 15.00 – 17.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi, au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor care au acest drept , în cadrul căreia  au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.700 lei, fiind reţinute în vederea supendării 14 permise de conducere.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut un certificat de înmatriculare, 9 conducători auto fiind sancţionaţi pentru neacordarea   priorităţii pietonilor care traversau regulamentar partea carosabilă.

Conducătorul unui auto, Florin B., de 30 ani, din municipiul Iaşi, judeţul Iaşi, a condus un auto pe strada Splai Bahlui, iar la o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversare regulamentară. Tânărul a fost sancţionat cu amendă de 340 leişi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 30 zile.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*