Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Trei ieşeni s-au ales cu dosare penale după ce au urcat băuţi la volan

Trei ieşeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi de poliţişti, în trafic, băuţi la volan.

Marţi, în jurul orei 07:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi, în timp ce supravegheau traficul rutier pe şoseaua Bucium din municipiul Iaşi, au oprit pentru control şoferul unui auto,  Narcis M., de 22 ani, din Iaşi. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Tot marţi, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iaşi, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, au oprit pentru control şoferul unui auto, Cătălin M., de 46 ani, din municipiul Iaşi, ce se deplasa pe strada I. C. Br ă tianu. Deoarece emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.   Î n noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03:30, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au oprit pentru control şoferul unui auto, Alexandru B., de 24 de ani, din municipiul Paşcani, ce se deplasa pe strada Izvoarelor din municipiu. Î ntrucât emana halenă alcoolică, a fost testat, rezultând o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele şoferilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui auto pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*