Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Olimpiada ONU îşi deschide porţile! Tineri din regiunea Moldovei se vor înfrunta în proiecte ingenioase

În perioada 11-12 aprilie 2014, Olimpiada ONU va aduce în Iași  tinerii ce vor schimba viziunea asupra lumii.  Prima ediție a Olimpiadei ONU își va închide porțile pe 12 aprilie 2014, în Sala Ferdinand a Universității “Al. I. Cuza” Iași, adunând din întreaga regiune a Moldovei tinerii care sunt preocupați și motivați să prezinte proiecte ingenioase pe teme intens dezbătute în cadrul Organizației Națiunilor Unite precum respectarea drepturilor omului.

UN Youth Association România – Iași Branch se bucură a fi prima organizație nonguvernamentală din România care propune o provocare tinerilor în acest domeniu și care, începând cu data de 1 martie 2014, a creat premisele pentru ca  elevii și studenții din județele Moldovei să se implice activ și creativ în societate.

Participanții selectați în prima etapă a concursului  vor  prezenta în fața unui juriu și a publicului invitat proiectele pesonale, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate cu o excursie la Palatul Parlamentului în București, gadget-uri în valoare de 800 euro și  numeroase alte surprize.

„Invităm toți curioșii să fie alături de cei mai buni creatori de proiecte pentru a aduce o schimbare în comunitate, să vină în data de 11 aprilie 2014 începând cu ora 14:00 și pe data de 12 apilie 2014, începând cu ora 10:00 în Sala Ferdinand a  “Universității Al. I Cuza”, să încurajeze participanții și să se bucure de cele mai interesante idei prezentate într-o atmosferă destinsă”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*