Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Afacerist reţinut de poliţişti. A fost prins de trei ori la volan fără permis

Foto: Facebook

Un om de afaceri a fost reţinut, joi seară, de poliţişti după ce a fost prins pentru a treia oară la volan deşi nu avea permis valabil. Vineri, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, va fi audiat şi urmează să se decidă dacă va fi arestat sau nu preventiv.
Omul de afaceri care deţine firma SC TMT Business Consulting Iaşi, Tudor Toma, a fost oprit, joi, în trafic, de un echipaj al Poliţiei Rutiere, în zona Bucium. El se afla  la volanul unui autoturism Kia. În urma unui control, oamenii legii şi-au dat seama că are permisul suspendat, iar pentru că nu era prima dată când afaceristul era prins la volan deşi nu avea voie, au decis să-i pună cătuşele.

Tudor Toma a fost oprit de poliţişti în vara anului 2010, la volanul unui BMW X5, tot în Bucium. Atunci, el a refuzat să fie testat cu etilotestul şi a dat datele fratelui său. Pentru asta, el s-a ales cu permisul suspendat. Asta nu l-a împiedicat, însă, pe ieşean să se urce din nou la volan. De două ori a mai fost prins în trafic chiar dacă avea permisul suspendat. Mai mult decât atât, în 2013, după ce a fost la Poliţie pentru a afla ce învinuiri i se aduc, acesta a demarat în trombă tot la volanul maşinii sale, Kia Sportage.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are permisul de conducere reţinut, întruc ât pe numele său se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Pe numele bărbatului   a fost emisă ordonanţă de reţinere, fiind introdus în arestul I.P.J. Iaşi, pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Iaşi.
Acum, Toma riscă să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*