Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Bărbatul din Iaşi de peste 300 kg va fi operat. Tatăl său a construit un scaun cu roţile din fier masiv pentru transport

Emotii de nedescris in familia barbatului din Iasi care cantareste peste 300 de kilograme. Robert Cogeanu a fost preluat, miercuri dimineata, de o autospeciala si a pornit spre Timisoara, acolo unde urmeaza sa fie operat.

Nu mai putin de 10 ofiteri ISU au ajutat la urcarea sa in ambulanta. In ultimele doua saptamani starea barbatului s-a agravat si mai mult. Perechea de pantaloni ce masoara 2 metri si 10 centimetri in talie i-a ramas mica.

Tatal pacientului a confectionat din fier masiv un scaun cu rotile pentru a-l transporta, intrucat acesta se pare ca a depasit greutatea 300 de kilograme.

Cu ajutorul SMURD si ISU, pacientul a fost luat de acasa si urmeaza sa fie transportat la Spitalul din Timisoara.

„Vestea e buna, sa vedem ce facem la Timisoara, asta e singura speranta. Sunt foarte bucuros”, a declarat Robert Cogeanu.

„- Cum l-ati transportat?

– Cu carutul asta, asta daca nu-l aveam…nu putea sa-l scoata pe usa. Au vazut pompierii carutul asta, doamne ce minune, il putem scoate…”, a declarat Petre Cogeanu, tatal pacientului.

Pentru ca a trebuit ridicat cu tot cu scaun, a fost nevoie de zece pompieri si doi angajati ai spitalului pentru a-l urca in masina de transport. Apoi carutul a fost ancorat pentru a fi transportat in siguranta pe drumul de sute de kilometri.

Angajatii ISU spun ca drumul de la Pascani la Timisoara va fi unul lung, de aproximativ 750 de kilometri, avand in vedere ca au ales un traseu mai lin, fara multe serpentine. Cel mai probabil vor ajunge la destinatie dupa aproape 16 ore.

Sursa: Pro TV

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*