Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Escroaca care cerșește în numele unor sinistraţi din Paşcani

Atentie mare de cine va faceti mila. O escroaca din Pascani cere bani, haine si alimente sustinand ca face parte din familia care a ramas de curand fara casa in urma unui incendiu. Ea a fost surprinsa in flagrant chiar de mama copiilor sinistrati, in timp ce incerca sa pacaleasca o farmacista.Uitati-va bine la ea.

Se numeste Diana Grigoroaia in varsta de 21 de ani si traieste intr-o familie de romi. Se ocupa cu pacalitul oamenilor folosindu-se de identitati false. Ultima ei lovitura a fost zilele trecute cand a mers pe la mai multe persoane de bine si a spus aceeasi poveste tuturor: cum ca ea este una din fiicele familiei Lazarica, care a ramas fara casa si bunuri, in urma cu doua saptamani dupa ce aceasta a ars aproape in intregime, in urma unui incendiu.
Ea a fost prinsa in fapt, chiar de proprietara imobilului ars, Catalina Lazarica, dupa ce a fost anuntata de catre o farmacista care avea intentii bune, sa-i dea bani, alimente si imbracaminte, potrivit newspascani.ro.
Politistii din Pascani o cunosc pe Diana Grigoroaia, ea fiind reclamata de mai multe persoane pentru inselaciune.
Sfatul agentilor de politie in legatura cu cererea de bunuri pentru necajiti este acela de a solicita actul de identitate persoanei care cere bani sau alte bunuri, sa ceara documente doveditoare si sa anunte politia, pentru a putea lua masurile legale in ceea ce priveste persoana care solicita “ajutor”.Mentionam ca anul trecut, Diana Grigoroaia, a pacalit zeci de persoane cu o poveste cutremuratoare. Cum ar fi fost lasata pe drumuri de parintii ei, impreuna cu un frate care este grav bolnav si ca este eleva la Liceul Teoreetic “Miron Costin” din Pascani si ca nu are cu ce supravetui. De fapt, ea are 21 de ani, are un copil din flori si traieste intr-o familie de rromi intr-un ghetou din apropierea Depoului CFR.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*