Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Accident spectaculos produs de un poliţist din Paşcani

Accident spectaculos in care a fost implicat un lucrator al Politiei Pascani. Politistul a ramas incarcerat dupa ce s-a rasturnat cu masina si s-a izbit violent de un pod.

Evenimentul rutier s-a petrecut vineri, in jurul orelor 23:00, in localitatea Helesteni. Tudor Onofrei in varsta de 27 de ani, lucrator al Postului de Politie din A.I. Cuza, a pierdut controlul autovehiculului marca VW Golf, s-a rasturnat intr-un sant si a fost la un pas sa ajunga in rapa de langa podul Harmaneasa. Potrivit martorilor, masina a mers pe cupola mai bine de 10 metri si s-a oprit in constructia podului.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare dar si o ambulanta si un echipaj SMURD care au scos victima din autovehicul si i-au acordat primul ajutor.

In urma impactului, politistul a suferit o fractura de omoplat si un traumatism cranio-cerebral si a fost internat la Spitalul de Urgenta din Pascani.

Din primele informatii, se pare ca lucratorul mirosea puternic a alcool insa colegii de la Rutiera nu l-au putut testa alcoolscopic din cauza traumatismelor. In cauza, politistului i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului, potrivit newspascani.ro.

In cursul zilei de ieri, un alt accident rutier a avut loc in localitatea Motca, pe Drumul National 28A. Conducatorul auto Nicolae C. in varsta de 39 de ani, din aceeasi localitate a pierdut controlul unui autoturism marca Mercedes, a patruns pe contrasens si s-a oprit intr-un cap de pod.

Soferul a suferit mai multe traumatisme si o fractura de umar stang, iar la scurt timp a fost transportat la Spitalul din Pascani.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*