Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi face angajări

Pompieri- ISU iasiInspectoratul pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Lascăr Catargi, nr.59 , organizează selecție în vederea ocupării, prin recrutare din sursă internă (din unități/structuri ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență), a funcțiilor aferente următoarelor posturi:

  • 1 post de subofițer operativ principal – Detașamentului 1 de pompieri Iași;
  • 2 posturi de subofițer operativ principal – Detașamentului 2 de pompieri Iași;

Principalele sarcini ale postului sunt următoarele:

  • participă și execută misiuni specifice intervențiilor în situații de urgență, îndeplinind atribuțiile subofițerului operativ fiind echipat cu accesoriile de protecție, salvare și intervenție;
  • participă la intervenții în cazul situațiilor de urgență deosebite în afara turelor de serviciu;
  • execută atribuțiile personalului din serviciul de permanență;
  • răspunde de menținerea permanentă în stare normală de funcționare și întreținere a tehnicii, accesoriilor, aparaturii specifice și echipamentelor din dotarea echipajului.

Cerințele specifice ale postului

  1. Categoria de personal ce poate ocupa postul: – subofițer
  2. Gradul militar necesar: – sergent major
  3. Pregătirea necesară:
  • pregătire de bază : – studii liceale cu diplomă de bacalaureat;
  • autorizație specială pentru ocuparea postului : – autorizație de acces pentru lucrul cu informații și documente clasificate”Secret de serviciu”, potrivit principiului nevoii de a cunoaște, cu îndeplinirea procedurilor specifice.

Pentru a participa la selecție, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții :

  • să fie subofițeri încadrați în unități/structuri ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență;
  • să îndeplinească cerințele specifice ale postului, menționate mai sus;
  • să nu fie puși la dispoziție sau suspendați din funcție în condițiile art. 89 din Legea nr. 80/1995 cu modificările și completările ulterioare;

În cazul în care vor exista mai mulți candidați, selecția va consta în susținerea unui interviu de departajare, pe baza prevederilor din fișa postului precum și a tematicii și bibliografiei anexate.
Interviul de departajare și se va desfășura la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași, cu sediul în

municipiul Iași, str. Lascăr Catargi, nr.59

pe data de 10.02.2014, orele 10.00 pentru postul de subofițer operativ principal de la Detașamentul 1 de pompieri Iași și 10.02.2014, orele 12.00 pentru posturile de subofițer operativ principal de la Detașamentul 2 de pompieri Iași.

Rapoartele personale de înscriere la selecție (adresate inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași, semnate de către candidați și avizate, după caz de inspectorul șef/comandantul unității de proveniență), C.V.-ul și celelalte documente doveditoare ale îndeplinirii cerințelor de participare vor fi depuse personal de către candidați la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași, până la data de 05.02.2014,(data înregistrării).
Tematica și bibliografia stabilite în vederea verificării cunoștințelor sunt cele anexate prezentului anunț.

Biroul Resurse Umane

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași

isujiasi@gmail.com

Lascăr Catargi, 59

Iași , Iași , 700107 România

+40.232.412121 int.27147, 27128

Alte eventuale date și informații cu privire la organizarea și desfășurarea selecției vor fi făcute publice prin publicarea în site-ul oficial al instituției, www.isuis.ro și afișare la sediul unității, din mun. Iași, str. Lascăr Catargi, nr.59.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*