Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

VIDEO Percheziţii la Iaşi! Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce vindea cannabis. 16 persoane au fost reţinute

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Iaşi şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi au surprins, joi, în flagrant un bărbat, în timp ce vindea cannabis, asupra căruia au fost găsite 13 grame de stupefiante.

În urma investigaţiilor, a reieşit faptul că, în perioada 2013 – 2014, acesta, împreuna cu alte persoane, ar fi deţinut şi comercializat diferite cantităţi de droguri, pe raza municipiului Iaşi.

La aceeaşi dată, au fost efectuate opt percheziţii, la locuinţele mai multor suspecţi, în urma cărora au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 783,12 grame de cannabis.

VEZI AICI VIDEO!!!!

16 persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, în vederea audierii. În urma probatoriului administrat în cauză, doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi sesizat Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de o persoană a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

În continuare, se efectuează cercetări faţă de suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul I.G.P.R. şi D.I.P.I..

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*