Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Cinci ani de închisoare pentru Relu Fenechiu. Liberalul şi-a dat demisia din PNL (Update)

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Transformatorul. Deputatul de Iaşi a primit sentinţa din partea completului de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Sentinţa este definitivă şi irevocabilă.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, a declarat că Fenechiu va rămâne în arestul Poliţiei Judeţene până în momentul în care va ajunge de la Bucureşti mandatul de executare a pedepsei, cel târziu vineri. După primirea mandatului de executare a pedepsei, Fenechiu va fi transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi.
Relu Fenechiu şi-a dat demisia din PNL.
PNL îşi menţine punctul de vedere de a nu comenta deciziile instanţelor chiar dacă din perspectivă umană pot să-mi exprim regretul că cineva trece printr-o astfel de experienţă. Pentru PNL este o pierdere, Relu Fenechiu fiind un om cu experienţă, a pus bazele multor proiecte liberale. Relu Fenechiu a fost alături de partid şi când PNL a trecut prin vremuri grele de opoziţie şi când a trebuit să-şi îndeplinească obiectivele de guvernare. De altfel este cunoscută activitatea lui în Ministerul Transporturilor, apreciată de toată lumea ca fiind una în care a dat dovadă de profesionalism’, a afirmat, pentru Agerpres,  Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*