Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Ponta şi Antonescu, la Iaşi, de Ziua Unirii. Vezi cine va mai veni!

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a anunţat, marţi, că premierul Victor Ponta, dar şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, vor participa, vineri, la manifestările din Iaşi prilejuite de Ziua Unirii. Nichita a precizat că celor doi li se vor alătura şi vice-prim-miniștrii Liviu Dragnea, Daniel Chițoiu și Gabriel Oprea, dar şi ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul de Externe, Titus Corlățean, ministrul de Interne, Radu Stroe, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Culturii, Gigel Știrbu, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Mihai Voicu, precum și ministrul pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Șova.

Este foarte important că avem o asemenea audiență de la nivelul celor din Guvernului și Parlamentului României. Asta îmi dă speranțe foarte mari că în sfârșit anul acesta vom putea să oficializăm 24 ianuarie ca sărbătoare națională. Nu e o ambiție persoanlă, ci e vorba de recunoașterea oficială a rolului Moldovei și al Iașiului în formarea statului unitar român. Cred că Iașiul are vocația Unirii și trebuie să-i fie recunoscut acest merit„, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Nichita.

De asemenea, vineri, pe 24 ianuarie, vor fi prezenţi la Iaşi şi Vasile Blaga și Cătălin Predoiu, liderii PDL. Ei vor sosi la Iași pe 23 ianuarie, pentru a discuta cu membrii filialei PDL.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ponta şi Antonescu, la Iaşi, de Ziua Unirii | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*