Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Au crezut că se pot alege cu bani frumoşi, dar au fost păcăliţi pe faţă

Doi bărbaţi din Iaşi au crezut că pot face bani buni din vânzarea unor bilete de transport eliberate de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, dar s-au ales doar cu nişte hârtii nefolositoare. Oamenii au fost acostaţi pe stradă de un bărbat, care, sub pretextul că doreşte să le cumpere biletele de călătorie interurbană, le-a sustras acestora biletele originale dându-le în schimb copii xerox ale altor bilete. Păcăliţi, oamenii au apelat la Poliţie. Şi  nu sunt singurii. Săptămâna aceasta, Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi a sesizat Secţia 4 Poliţie  despre o faptă cu acelaşi mod de operare.
Astfel, s-a constituit de urgenţă un grup de lucru, care a efectuat investigaţii şi cercetări, iar joi, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie au organizat şi executat o acţiune cu efective lărgite, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru identificare persoanelor ce comit fapte de natură penală sau contravenţională. În urma acţiunii poliţiştilor, au fost prinse în flagrant, în zona D.G.A.S.P.C. Iaşi,  Laura M., de 30 ani, din Iaşi, şi Alexandra M., de 20 ani, din Iaşi, care au acostat un bărbat sub pretextul că doresc să-i cumpere biletele de transport interurban gratuite aferente anului 2014, emise de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Iaşi, i-au sustras biletele originale, şi le-au înlocuit cu copii xerox ale altor bilete. Împotriva acestora a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi uz de fals, iar faţă de una dintre femei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore.

De asemenea, poliţiştii l-au adus la cercetări pe Ioan T., de 39 ani, din Iaşi, care este suspectat că i-a păcălit pe cei doi bărbaţi. Cercetările continuă în cadrul secţiei pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi uz de fals.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iaşi: Au crezut că se pot alege cu bani frumoşi, dar au fost păcăliţi pe faţă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*