Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Expoziţie de pietre preţioase şi concert al Filarminicii, în week-end, la Palas Mall

Şi în 2014, Palas Mall îşi va răsfăţa clienţii cu cele mai frumoase evenimente. În acest sfârşit de săptămână, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi să combine sesiunile de cumpărături cu promoţii de până la 70%, un concert extraordinar oferit de Filarmonica de Stat „Moldova” din Iaşi, un târg de obiecte din pietre preţioase şi semipreţioase şi teatru de păpuşi.   

De joi până duminică, în perioada 9 – 12 ianuarie 2014, la etajul 1 din Atrium Palas Mall, se desfăşoară primul târg al acestui an, Expo Mineralia. Cea de-a doua ediţie a târgului le propune tuturor celor pasionaţi de pietre preţioase, semipreţioase, flori de mină, geode şi cristale să descopere cele mai încântătoare bijuterii sau decoraţiuni. Printre acestea se regăsesc şi piese unicat, cum ar fi safirul galben, spinelul roşu sau topazul imperial. Cei interesaţi vor putea afla despre proprietăţile fiecărei pietre şi care dintre acestea se potrivesc personalităţii lor. 

Vineri, 10 ianuarie, de la ora 19.00, Palas Mall le oferă clienţilor săi o surpriză muzicală cu totul aparte. Atriumul va găzdui „Concertul de Anul Nou”, susţinut de Filarmonica de Stat „Moldova” din Iaşi. Sub bagheta dirijorului Marcian David, talentaţii instrumentişti vor prezenta lucrări de Berlioz, Ceaikovski, Grieg, Musicescu, Strauss, Verdi şi Weber. Corul academic „Gavriil Musicescu” este condus de dirijorul Doru Morariu, impresionând publicul cu cele mai frumoase interpretări.  Şi pentru prichindei sunt pregătite momente de distracţie.

 Duminică, 12 ianuarie, de la ora 11.00 şi de la ora 18.00, zona Intersport va fi locul de întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Cele mai vesele personaje vor prinde viaţă şi vor oferi copiilor un spectacol amuzant.   Prima lună din 2014 este sărbătorită la Palas Mall cu promoţii de până la 70% în magazinele brandurilor îndrăgite. Sezonul ofertelor de iarnă aduce motive de bucurie celor care doresc să se înnoiască cu ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii în trend, seturi de răsfăţ sau să îi surprindă pe cei dragi cu noi daruri.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*