Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Hoţi de cai prinşi de poliţişti în urma unei percheziţii

Poliţiştii de la Miroslava au fost sesizaţi, marţi, de către un bărbat cu privire la faptul că a găsit în târgul săptămânal din localitatea Ţibana, o cabalină ce aparţine tatălui său.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că animalul a fost oferit spre vânzare de către Lazăr B., din comuna Voineşti. Din primele cercetări rezultă faptul că, în seara zilei de luni, Cătălin G., împreună cu Constantin H., ambii de 19 ani, din comuna Mogoşeşti, au sustras din extravilanul localităţii Mogoşeşti, cabalina aparţinând lui Viorel A., pe care în aceeaşi noapte au vândut-o lui Lazăr B., de 36 ani, din comuna Voineşti, care cunoştea că respectiva cabalină este sustrasă.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Voineşti au efectuat o percheziţie la locuinţa lui Cătălin G., din comuna Mogoşeşti, care a refuzat să se prezinte la sediul poliţiei pentru audieri.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar Lazăr B. pentru tăinuire.

Cei trei suspecţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile faţă de Constantin H şi  Lazăr B, iar faţă de  Cătălin G. a fost luată măsura interdicţiei de a părăsi localitatea pentru 30 zile.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*