Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Să le ţinem pumnii şi să le votăm! Ruxandra Tomulesei şi Mădălina Lefter, mâine seară la „X Factor”

Ruxandra Tomulesei şi Mădălina Lefter sunt eleve la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iaşi şi  vor reprezenta Iaşul la  “X Factor”. Ruxandra Tomulesei (17 ani) şi Mădălina Lefter (15 ani) au fost selectate dintre mii de tineri talenţi pentru a face parte din echipa lui Dan Bittman. Liceencele au trecut de toate etapele de selecţie, iar duminică vor urca pe scenă în Galele Live.

Ruxandra Tomulesei, elevă în clasa a XI-a la colegiul de elită, este membră de aproape patru ani a Cercului de muzică uşoară “Melos” de la Palatul Copiilor. Tânăra a fost remarcată pentru vocea de excepţie şi a primit numeroase trofee şi premii la festivaluri naţionale, precum “Mamaia Copiilor”, “Steluţe muzicale”, “Stea printre stele”, “Mărţişor dorohoian”.

Totodată, Ruxandra a participat la competiţii de anvergură din Malta, Ucraina, Italia şi Turcia, iar în 2011 a fost invitată la cea mai populară emisiune de televiziune din Italia, “Ti lascio una canzone”, unde a cântat acompaniată de renumita orchestră RAI. “Prezenţă caldă, sensibilă, cu o voce rafinată, plină de subtilităţi, culoare şi profunzime, Ruxandra Tomulesei este deja o stea în devenire. În recitaluri, spectacole, la televiziune sau în festivaluri, această tânără reuşeşte să se facă remarcată de fiecare dată, stârnind ropote de aplauze şi admiraţia necondiţionată a tuturor celor care au şansa să o asculte”, spune Gabriela Nechita, profesoara talentatei artiste.

Mădălina Lefter a cucerit Italia, la 13 ani marcând o premieră în istoria televiziunii italiene, dar şi a Iaşului, fiind singurul copil care a încheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno. Mădălina a fost aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, tot când avea doar 13 ani.

 

http://leftermadalina.blogspot.ro/

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*