Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Două eleve de la Negruzzi şi una de la Băncilă, la X Factor, pe Antena1!

Cele trei ieşence concurează la categoria “14-20” – mentor Dan Bittman

Mădălina Lefter are 15 ani şi este din Iaşi. A cucerit Italia, la 13 ani marcând o premieră în istoria televiziunii italiene, fiind singurul copil care a încheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno. Mădălina a fost aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, tot când avea doar 13 ani. Acum Mãdãlina are 15 ani şi s-a transformat déjà într-o domnişoarã în toatã regula, pãşind încrezãtoare şi sigurã pe ea pe scena X Factor. Dan Bittman a recunscut-o imediat ce i-a auzit numele: “Eşti acea Mãdãlina Lefter?”. Tânãra concurentã le-a povestit juraţilor întreg parcursul ei: ”Sunt mândrã de mine, cã o româncã din Iaşi a reuşit sã cucereascã Italia!”. Mădălina se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale.

Ruxandra Tomulesei (pin up girl) are 17 ani, este din Hârlău, oraş care a susţinut-o din primul moment, ajutând-o financiar să participe la un concurs din Italia. Ruxandra cântă de la vârsta de 3 ani, punând însă mereu şcoala pe primul loc. Mama sa este şi cea mai bună prietenă a ei, iar tatăl, impresarul dar şi cel mai mare fan al ei. Ruxandra se consideră o persoană modestă şi iubitoare, gata oricând să-i ajute pe cei din jur.

Diana Vartolomei (18 ani) din Iași studiază pianul și canto la un liceu de artă. Pentru încercarea factorului X, a ales piesa “Try” (Pink). Demersul ei a fost răsplătit cu trei voturi pozitive, inclusiv din partea lui Dan Bittman (“pentru că vrem să descoperim ce se ascunde în spatele imaginii”). Ea a fost eliminată înainte de prima gală live de la X Factor.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*