Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Halucinant! Un bărbat din Iaşi a fost “îngropat” de stat deşi el trăieşte

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Iaşi, a dat statul român în judecată şi cere despăgubiri de un milion de euro după ce, într-un document oficial al mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, el figurează ca fiind mort. Bărbatul se chinuie de ani întregi să demonstreze că este viu. Totul a început chiar de la naşterea sa, când a fost internat în spital din cauza unei boli.

Medicii i-au spus mamei sale că băiatul avea distrofie de gradul I şi nu a supravieţuit şi că a fost incinerat, dar la mijloc nu era altceva decât o confuzie de nume. Culmea, de fapt, băiatul a fost dus într-o instituţie a statului imediat după ce mama sa a fost anunţată că i-a murit copilul. Abia după ani întregi tânărul a descoperit că figura ca mort.

„S-a obţinut şi o probă care atestă faptul că la data de 17.02 1981 figurez ca persoană decedată şi înmormântată în parohia comunei Ungheni, din judeţul Iaşi”, a declarat bărbatul. El se judecă acum cu statul din cauza drepturilor de care a fost privat şi a abuzurilor la care a fost supus.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*