Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Mirela Lavric, triplă campioană mondială la atletism, a căzut de la geam. Lumea sportivă este în şoc!

Mirela Lavric s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc situat în cartierul ieşean Tătăraşi. Fosta campioană mondială la atletism avea probleme în dragoste. Tânăra atletă din Vaslui a fost la un pas de o tragedie din cauza unui gest necugetat. Mirela Lavric (22 de ani) s-a aruncat pe geamul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Vasile Lupu, în Tătăraşi. A supravieţuit săriturii, ba, mai mult, s-a ridicat şi a încercat să ajungă până la maşina personală. A căzut în picioare, însă echipajele SMURD au intervenit pentru a-i acorda ajutor. Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 11 noiembrie, iar atleta a refuzat internarea în spital. Între timp, a ajuns la Vaslui, unde se odihneşte la reşedinţa antrenoarei sale. Anchetatorii iau în calcul o tentativă de sinucidere apărută, probabil, la capătul unei discuţii violente cu iubitul ei. Antrenorarea Mirelei, Viorica Pintilie, susţine că eleva sa n-a avut nicio clipă în gând să se sinucidă. Potrivit acesteia, Mirela ar fi avut o cearta cu iubitul ei, Ionut Parfene, căruia i-a spus că s-a săturat să fie înşelată şi l-a ameninţat că va dezvălui totul părinţilor lui. Atleta i-ar fi spus antrenoarei ca acesta ar fi înselat-o şi, din cauză că l-a ameninţat, el ar fi ţinut-o cu forţa în apartamentul din Iaşi.

Povestea e alta. Nu e nimic adevărat din ce se spune. El a tinut-o pe Mirela cu forta în acel apartament. Tot ce a declarat acest băiat la Politie, cum că Mirela nu ar suporta despărţirea si de asta s-a aruncat de la etaj sunt numai miniciuni„, a spus profesoara.

„La data de 11.11.2013, ora 20.50, poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani, din judeţul Vaslui, s-a aruncat de la etajul 1 al unui imobil de pe raza municipiului. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar din cercetări a rezultat faptul că tânăra, pe fondul unor discuţii în contrdictoriu cu un tânăr de 23 de ani, pe care îl cunoştea, s-a aruncat de la etajul 1 al imobilului unde se afla. Poliţiştii au audiat persoanele implicate, iar din verificările efectuate până în prezent nu există indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni. De asemenea, din declaraţia persoanei, reiese că a făcut acest gest pe fondul geloziei. Tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior refuzând internarea. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor dispune măsuri legale”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Cazul este încadrat ca tentativă de suicid.

Sursa: Adevarul

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*