Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Le-a făcut să se îndrăgostească de el, apoi le-a lăsat leftere. Cum îşi păcălea un tânăr iubitele

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Iaşi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după ce şi-a lăsat mai multe iubite leftere. Ieşeanul Liviu Ştefan Stolnicu mergea în vizită la părinţii iubitelor, îşi făcea câte o copie după chei şi intra apoi furând tot ce prindea de preţ prin casă.

El fusese condamnat deja, însă anchetatorii au descoperit că tânărul a comis şi infracţiuni informatice.
În august 2010, în casa unei iubite de-a sale,  Stolnicu a cotrobăit în calculatorul părinţilor ei şi a luat datele cardului bancar. Folosind datele acestor instrumente electronice de plată, precum şi datele de identitate ale părţii vătămate Dorin A., care se aflau trecute pe mai multe înscrisuri, Stolnicu şi-a creat identităţi virtuale pe site-urile de jocuri online şi a efectuat plăţi electronice neautorizate. El a efectuat în total 18 operaţiuni ilegale, de 16.810 lei, dar până la urmă n-a încasat nimic, fiindcă manevrele i-au fost descoperite de părinţii fetei.
Pentru acces neautorizat la un sistem informatic şi efectuare de operaţiuni financiare frauduloase, Liviu Stolnicu a fost acum condamnat de magistraţii Judecătoriei Iaşi  la trei ani de închisoare cu suspendare.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*