Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Stâlpi pe mijlocul șoselei! Un ieșean pretinde că deține o stradă și o parcare

Pretinde că a câștigat în instanță un drum public și o parcare. Aceasta este isprava unui ieșean care spune că instanța i-a retrocedat un teren situat în cartierul ieșean Păcurari. Cu toate că pe pretinsa proprietate a ieșeanului se află un drum public și o parcare, acesta a început lucrările pentru ridicarea unui gard.

El este decis să monteze stâpli chiar în mijlocul șoselei, motiv pentru care asfaltul a fost deja găurit, iar containerele de gunoi, mutate. Locuitorii din cartier sunt revoltați întrucât accesul va fi mult mai dificil.

Proprietarul  ne-a declarat prin telefon că are titlu de proprietate pe acea suprafață, motiv pentru care a și montat un panou prin care îi anunța pe locuitorii din zonă, că suprafața respectivă este proprietate privată. Bărbatul nu a confirmat însă existența autorizației de construcție, necesară ridicării unui gard. Conform legii, orice lucrare de împrejmuire trebuie să fie însoțită de un panou pe care este inscripționat numele proprietarului și numărul autorizației de construcție.

Pe de altă parte, reprezentanții municipalității ridică din umeri. Viceprimarul Mihai Chirica a declarat nu cunoaște această situație. În schimb. promite că va sesiza Poliția Locală și că va verifica legalitatea titlului de proprietate. 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*