Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Daniel Constantin: Partidul Conservator poate obţine şi singur doi europarlamentari

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin crede că partidul pe care îl conduce poate obţine şi singur doi europarlamentari dacă propriul electorat ar fi bine mobilizat. El a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că nu şi-a stabilit încă o ţintă la alegerile europarlamentare de anul viitor. El a spus că alegerile europarlamentare sunt atipice, prezenţa fiind ceva mai redusă.

”Va conta foarte mult capacitatea de mobilizare a activului de partid. Cu cât există un electorat mai apropiat de partid, partidul acela va avea de câştigat. Partidul Conservator  poate să câştige prin mobilizarea electoratului pe care îl are. Nu am stabilit o ţintă, dar şi la un scor de 5% sunt doi europarlamentari, faţă de unul cât are acum”, a declarat Daniel Constantin.

Liderul PC a spus totodată că va avea o discuţie cu liberalii, în cadrul ACD, dar că filialele din teritoriu vor să se meargă pe liste separate.

„A fost o solicitare a majorităţii celor din conducerile judeţene a Partidului Consrevator de a candida pe liste proprii la europarlamentare. Sunt multe judeţe care au început deja să facă propuneri. E o discuţie pe care o vom avea în ACD, dar cel mai probabil se va merge separat”, a mai spus Constantin. 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*