Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Secretarul general al PSD: Gigi Nichita este unul dintre cei mai reprezentativi vicepreşedinţi la nivel naţional, unul dintre cei mai buni primari din ţară

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, consideră că Iaşul este o organizaţie importantă pentru partid şi una dintre cele mai importante filiale din ţară.

”Gigi Nichita este unul dintre cei mai reprezentativi vicepreşedinţi la nivel naţional, unul dintre cei mai buni primari din ţară, indiferent de culoare politică. Am ţinut neapărat să fiu prezent aici, la Iaşi pentru că organizaţia PSD este o organizaţie stabilă, bine structurată, bine aşezată, cu oameni de valoare, cu o organizaţie care şi-a dovedit într-adevăr eficienţa şi stabilitatea”, a spus Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă.

El s-a aflat la Iaşi pentru a lua parte, alături de ministrul Dan Şova, fosta ministră a Educaţiei, Ecaterina Andronescu, europarlamentarul Cătălin Ivan, la alegerile structurii de conducere a PSD Iaşi. Fiind singurul candidat, Gheorghe Nichita a fost reales prin vot deschis, în unanimitate, pentru a treia oară la conducerea Organizaţiei Judeţene PSD Iaşi, prim vicepreşedintele filialei fiind fostul director de la Finanţe, Victorel Lupu, actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*