Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Judeţul Iaşi va avea stand la Târgul de turism de la Palas Mall

Consiliul Judeţean este singura autoritate locală care va participa la prima ediţie a Târgului de Turism de la Palas. Evenimentul este organizat de Palas Mall, în Atrium, în perioada 22-24 martie. Deschiderea oficială a standului judeţului Iaşi va avea loc vineri, 22 martie, la ora 12.00.

Ne bucurăm că participăm la acest important târg de turism. Am dorit ca toţi ieşenii să poată vedea cel mai apreciat stand al unei autorităţi locale prezente la Târgul de Turism al României, cel mai important târg de profil din ţară. Atât la târgul de la Romexpo, cât şi la acest târg, o importanţă deosebită o are prezentarea ofertei Aeroportului Iaşi, mai ales promovarea celor trei noi curse care vor fi operate începând din luna aprilie. Iaşul are un însemnat potenţial turistic şi astfel de acţiuni aduc beneficii comunităţii noastre”, a declarat Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Județean Iași.

La standul județului Iași vor fi prezentate și ofertele turistice a patru comune ieșene (Aroneanu, Cotnari, Miroslava și Tătăruși). Pe lângă agențiile de turism, la Târgul de la Palas va avea un stand și Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*