Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Culturile a peste 20 de ţări, prezentate de tineri, la Iulius Mall

Duminică, 17 martie 2013, IULIUS MALL găzduieşte evenimentul multicultural Global Village, care marchează finalul ediţiei de primăvară a programului naţional de educaţie non-formală GROW, organizat de AIESEC în parteneriat cu Școala de Valori.
Global Village îşi propune reprezentarea a peste 20 de ţări şi culturi din toate părţile lumii de către tinerii participanţi, care îşi vor folosi creativitatea în a reda o experienţă internaţională în propriul oraş.

De la ora 11.00, peste 200 de liceeni, care au luat parte, timp de şase săptămâni, la trainingurile din cadrul proiectului, se vor grupa pe echipe, iar fiecare grup va deveni ambasador al teritoriului ales, organizându-se un adevărat târg multicultural.

Astfel, clienţiiIULIUS MALL vor afla despre obiceiurile, dansurile specifice, mâncărurile tradiţionale şi alte elemente de cultură reprezentative din ţări precum: Franța, Rusia, Anglia, Thailanda, Spania, China, Indonezia, Grecia, Brazilia, Cuba, Egipt, România, India, Italia, Turcia, Arabia Saudită, Noua Zeelandă, Madagascar, Australia, Filipine, S.U.A, Pakistan şi Olanda.   Evenimentul de duminică de la IULIUS MALL va fi deschis tuturor celor care doresc să asiste la programele artistice pregătite de elevi. Cu această ocazie, tinerii participanţi îşi vor demonstra capacitatea de organizare, de lucru în echipă şi sensibilitatea culturală, abilităţi pe care le-au câştigat alături de voluntarii internaţionali care le-au facilitat calea spre dezvoltare şi autocunoaştere.

Comunicat de presa

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*