Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

 

Pinalti a gafat la Iaşi: Elena Udrea revigorează PNL

Gheorghe Stefan1Din dorinţa de a-i convinge pe democrat liberalii ieşeni să îşi schimbe opţiunea de vot şi să o aleagă pe Elena Udrea preşedinte al Partidului Democrat Liberal, liderul filialei Neamţ, Gheorghe Ştefan a gafat atunci când  a încurcat în discursul său PDL cu PNL.

”Elena Udrea este persoana care vrea şi care poate să revigoreze Partidul Naţional Liberal pentru că are capacitatea să adune în jurul ei oameni valoroşi”, a spus Gheorghe Ştefan. Gafa a fost iertată şi chiar a stârnit zâmbetele şi aplauzele audienţei.

 Tot Gheorghe Ştefan a încercat să înduplece electoratul ieşean, care a anunţat că-l va vota pe Vasile Blaga la şefia PDL, apelând la sentimentalismul ieşenilor spunând că ”mama doamnei Elena Udrea e din Mălini, moldoveancă de-a noastră. Deci, dânsa are sămânţă de moldoveancă şi poate ne gândim noi, Moldova asta, să punem un preşedinte la PDL”. 

Pinalti şi-a continuat discursul afirmând că ”o femeie care este puternică este şi respectată. Elena Udrea estebună colegă, este  o femeie care se ţine de cuvânt şi rezolvă. Poate unii dintre bărbaţi nu pot să obţină ceea ce câteodată poate o femeie şi Elena Udrea chiar a demonstrat lucru ăsta”.  El le-a atras atenţia colegilor de partid că şi în alte ţări cu democraţii puternice sunt şi au fost femei care au reuşit să conducă partide.

”Eu am convingerea că acum Elena Udrea este o speranţă, o speranţă care va deveni o certitudine”, a spus Gheorghe Ştefan

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*